Hiša, Dvojček, Ljubljana okolica, DVOJČEK - DOB PRI DOMŽALAH

333.650 €

DomžaleDob112.8 m22022

Opis

Dodaten opis

DVOJČEK

(P+1, l. 2022, 112,80 m2, zemljišče 300 m2, finalizirano )

V Dobu pri Domžalah  posredujemo pri prodaji novogradnje – enostanovanjske hiše dvojček. Stoji na parceli velikosti 300 m2. Etažnost P+1. Pritlični del je namenjen dnevnemu bivanju z izhodom na teraso. V nadstropju so je spalnica in dve otroški sobi ter kopalnica. Novogradnja je primerna za štiričlansko družino. Poleg atrija je na zemljišču prostor tudi za tlakovano teraso ter nadstrešek za dve osebni vozili ter kolesarnico/zunanjo shrambo.

Pri načrtovanju je bilo glavno vodilo ustvariti koncept družini prijaznega, mirnega okolja s poudarkom na čim večji osončenosti posameznega objekta ter kreiranju intimnega zunanjega prostora na terasni strani hiš. Osrednji, odprt in prostoren bivalni del posamezne enote je oblikovan moderno z velikimi, okenskimi odprtinami, ki so usmerjeni proti soncu in terasi. Dvojček sestavljata dve družinski hiši –enostanovanjski stavbi, z enakimi gabariti, ki se gradita sočasno. Vmesna zidova in streha sta dilatirana.

Gradnja se je pričela na podlagi pravnomočnih gradbenih dovoljenj v septembru 2021.

Predvideno dokončanje del do III. gradbene faze je februar 2022, rok dokončanja del na ključ v dogovoru s kupcem.

POVRŠINA:

 • Uporabne površine :                112,80 m2
 • Bivalna površina:                     108,30 m2
 • Površina zemljišča:                  300 m2
 • Nadstrešek za 2 vozili:             DA
 • Kolesarnica/zunanja shramba: DA
 • Zunanja terasa:                        DA

 

OSNOVNE ZNAČILNOSTI

 • Pokrito parkirno mesto: da, dve parkirni mesti  pod nadstreškom
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 1
 • Ločen WC: DA
 • Notranja shramba: pod stopnicami

 

RAZPOREDITEV PROSTOROV

 • PRITLIČJE ( 59,12 m2 ):   predprostor (5,60m2), tehnični prostor ( 2,70 m2 ), WC ( 2,60 m2 ), dnevni prostor s kuhinjo ( 45,80 m2 ), shramba (2,40 m2 )
 • NADSTRIPJE ( 49,20 m2 ) : predprostor ( 3,40 m2 ), kopalnica ( 8,90 m2 ), spalnica ( 14,40 m2 ), soba I ( 11,00 m2 ), soba II ( 11,50 m2 )

 

ZUNANJOST:

 • Kolesarnica/shramba:   4,50 m2 m2
 • 2 x parkirno mesto pod nastreškom: 25 m2
 • Tlakovana terasa          23,80 m2
 • Atrij

 

TEHNIČNO KOMERCIALNE LASTNOSTI:

KONSTRUKCIJA

Konstrukcija objektov je klasična, kombinacija armiranega betona ter opečnih zidov.

TEMELJENJE

Temeljenje objektov je na armiranobetonski temeljni plošči.

STENE

Zunanje in notranje nosilne stene so grajene iz opečnega modularnega bloka debeline 25cm.

MEDETAŽNA PLOŠČA IN STOPNIŠČE

Nosilna konstrukcija medetažne plošče in stopnišča je klasična, monolitna iz armiranega betona.

 OSTREŠJE

 Ostrešje je leseno, sestavljeno iz leg in špirovcev.

STREHA

Streha je dvokapnica, naklona 40°, z dvema frčadama (kukrle na plašč), je krita z opečnimi strešniki temno sive barve. Vse strešne obrobe in žlebovi so v alu barvani pločevini, prav tako točkasti snegolovi.

FASADA

Fasada je toplotno izolativna (TI v debelini 20cm), z zaključnim silikonskim, vodoodbojnim tankoslojnim slojem v odtenku RAL 9001, s temnejšimi poudarki v temno sivi barvi RAL 7016.

STAVBNO POHIŠTVO

Zunanja vrata bodo v ALU izvedbi, okovje tipsko, Vsa okna so izdelana iz kvalitetnih 6komornih PVC profilov. Zasteklitev je izvedena s troslojnim izolacijskim steklom. Okna so opremljena s kvalitetnim tipskim okovjem.

Izvedba notranjih vrat je s skkritimi podboji.

NOTRANJE OBDELAVE PROSTOROV

TLAKI

Pri finaliziranih enotah so tlaki klasični plavajoči cementni estrihi s predpisano toplotno oziroma zvočno izolativnostjo. V tlakih je razvod talnega ogrevanja in instalacij. Pri finaliziranih enotah so upoštevani finalni tlaki keramika cenovnega razreda do 25 EUR/m2, parket cenovnega razreda do 30 EUR/m2.

PREDELNE STENE

Pri finaliziranih enotah so nenosilne predelne stene iz opečnih zidakov debeline 10cm, z izvedenim strojnim ometom ter slikopleskarsko obdelane z belo barvo.

STROPOVI

Strop nad pritličjem je betonska plošča. Pri finaliziranih enotah se nad mansardo  nahaja spuščen strop v mavčnokartonski izvedbi. Prav tako so pri finaliziranih enotah površine stropov slikopleskarsko obdelane z belo barvo.

INSTALACIJE

VODOVOD

Objekti so priključeni na javni vodovodni sistem z vodomernim jaškom na posamezni parceli objekta. Pri finaliziranih enotah je Izveden razvod hladne vode, tople vode in cirkulacije od pripravljenega priključka na ogrevalno napravo do posameznih priključkov za sanitarno opremo.

SANITARNA OPREMA

Pri finaliziranih objektih je upoštevana sanitarna oprema srednjega kakovostnega razreda, prav tako so srednjega kakovostnega razreda predvidene sanitarne armature.

METEORNA KANALIZACIJA

Meteorna voda s strehe objekta je speljana preko peskolovov v ponikovalnico, ki se nahaja na gradbeni parceli. Voda z utrjenega dvorišča (parkirišče) je speljana v lovilec olj.

FEKALNA KANALIZACIJA

Fekalna kanalizacija iz objektov je preko zbirnega jaška speljana na javno kanalizacijsko omrežje.

OGREVANJE

V finaliziranih enotah so položene cevi za talno ogrevanje in podometne omarice z razdelilci za talno ogrevanje preko plinskega kotla.

PREZRAČEVANJE

V 3. podaljšani fazi bo izvedena predpriprava za kasnejšo montažo razvoda sistema prezračevanja, rekuperacije. Finalizirane enote imajo vgrajen sistem prezračevalne naprave - rekuperatorja.

ELEKTRO

Priklop objekta na omrežje je izveden preko samostoječe elektro omarice. V objektih so v enotah do 3. podaljšane faze izvedene predinstalacije (PVC rebraste cev) za električne naprave, visoko in nizko napetostnih elektro instalacij (v AB ploščah), v finaliziranih enotah pa so elektroinstalacije zaključene do podometnih doz, vtičnic in stikal. Na stenah se instalacije zaključijo s podometnimi dozami. Izvedena je ozemljitev objektov, priprava za strelovod. V ceni so upoštevana stikala ranga TEM Čatež MODUL, ki se montirajo po finalnem oplesku sten.

TELEKOM

Na parcelo je pripeljan priključni TK vod.

ZUNANJA UREDITEV

Zunanja ureditev bo tako pri enotah izgrajenih do 3. podaljšane faze, kot pri finaliziranih enotah izvedena enako ter bo zajemala:

 • Finalizirane bodo utrjene površne zunanje ureditve (asfalt, tlakovci…,
 • neizvedena ostane zazelenitev zelenih površin individualnih stanovanjskih površin, kar daje svobodo in možnost oblikovanja vrtne zelenica po lastnih željah kupcev
 • Izvedeno bo poravnano nasutje na nivoju -20cm od predvidene končne višine zelenic.
 • Izveden bo kovinski nadstrešek za avtomobile.

NADSTREŠEK

Ob objektu se nahaja ločen kovinski nadstrešek za dva avtomobila. Streha nadstreška je ravna, njene obrobe so v alu barvani pločevini.

LOPA

Vsaki enoti v sklopu zunanje ureditve pripada lesena lopa-kolesarnica kot priročen prostor za spravilo koles, orodja in podobno. 

INFRASTRUKTURA

Lokacija: Naselje hiše in dvojčkov  se nahaja v Dobu pri Domžalah. Do Ljubljane je z avtomobilom cca. 20 minut vožnje, do centra Domžal pa le 5 minut. V bližini se nahajajo vrtec, šola, trgovina, zelene travnate in gozdne površine, ki omogočajo hiter dostop do rekreacije.

Pogoj prodajalca: kupec povrne del stroškov za posredovanje v višini 2% .

Vabljeni na ogled!

 

 

 

Dodatno

 • Dodatno
  Atrij Pokrito parkirišče Terasa
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Podobne nepremičine